Dunaújváros

Dunaújvárosi Egyetem , 2020. május 15.

TALENTn Tehetségfórum Dunaújváros

A tehetséget támogatni, segíteni kell! Jelentős részben ezen a segítségen és az ösztönzésen múlik, hogy az adott tudás- és képességtartalomban kiemelkedő teljesítményre képes fiatalok tehetsége kibontakozhat-e, hasznosulhat-e? A Nemzeti Tehetség Program (NTP) támogtatásával megvalósuló TALENTn Tehetségfórum olyan kezdeményezés, amelyen a tehetségek találkozásával gondolataik, lehetőségeik - reményeink szerint - nem egyszerűen összeadódnak, hanem megsokszorozódnak, hatványokra emelkednek. Ezt fejezi ki a rendezvény elnevezése.


TALENTn a fiatal tehetségek pódiuma

Az NTP TALENTnTehetségfórum izgalmas fiatal tehetségek bemutatkozásának színtere. A Dunaújvárosi Egyetem hallgatóinak és az 50 tehetséges magyar fiatal program díjazottjainak előadásában egyéni tehetségutak, személyes drámák és több esetben a világsiker kapujába ért fiatal hölgyek és urak történetét ismerhetjük meg. Van közöttük tervezőmérnök, matematikus, autista fiatalok által készített kézműves termékeket tervező designer, addiktólógus, online marketing szakember, egyedi táncrehabilitációs módszerével fogyatékossággal élő gyermekeket segítő terapeuta és ipari formatervező, aki saját tervezésű egykerekűjének nyergében lett többszörös világbajnok.


TALENTn a Dunaújvárosi Egyetemen!

Az NTP TALENTn Tehetségfórum 2018. november 15-én a Dunaújvárosi Egyetem (Táncsics Mihály u. 1/a) "A" épületéban  kínál bemutatkozási lehetőséget a fiatal tehetségeknek. A cél, az értéket teremtő gondolat megszületése és közvetítése a hallgatóság felé.

 

A dunaújvárosi eseményre itt regisztrálhatsz!


TALENTn - értő és érdeklődő hallgatóság

Az NTP TALENTn Tehetségfórumra középiskolások és felsőoktatási hallgatók mellett számos tehetséggondozással foglalkozó szakembert várunk az oktatási és a versenyszférából.


TALENTn az egyetemi városokba megy!

A fiatal tehetségek egy-egy leginkább inspiráló, gondolatébresztő előadásával novemberben még Kecskeméten rendezzük meg az NTP TALENTn Tehetségfórumot, azzal a céllal, hogy minél több fiatalt szólítsunk meg az országban.

 

A tehetség lehetőség! Hozd ki magadból Te is a legtöbbet! Regisztrálj és gyere el! A TALENTn Tehetségfórumon a részvétel ingyenes!

Ennek az oldalnak az eredeti elérhetősége: http://www.talentn.hu/talentn
Praesent et nulla eu nibh laoreet varius. Nunc venenatis nisi in libero. In sed justo. Sed risus. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.